00389-2-3082-515

floks_km@yahoo.com

КОНФИГУРАТОР

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Стан-Центар/ш.13516

Стан-Центар/ш.13516
Стан
€82,000

for-sale

98 m² 3 Соба/и 2 Купатило/а

13516- SE PRODAVA VO DEBAR MAALO, 3 SOBEN STAN OD 98M2+10M2 PODRUM+13M2 PARKING MESTO, NA…

Куќа-Козле/ш.17367

Куќа-Козле/ш.17367
Куќа
€130,000

for-sale

170 m² 6 Соба/и 2 Купатило/а

Се продава куќа во Козле, на убава локација, 230 м2 е плацот, 170 м2 е…


Стан-Аеродром/ш.15884

Стан-Аеродром/ш.15884
Стан
€84,000

for-sale

90 m² 3 Соба/и 2 Купатило/а

Стан во Аеродром, бо близина на Неоком, 90 м2, 3-собен, поседува + тераса + 6…

Стан-Аеродром/ш.17087

Стан-Аеродром/ш.17087
Стан
€70,000

for-sale

63 m² 2 Соба/и 1 Купатило/а

Се продава стан во населба Аеродром, во близина на ПИОМ, 63 м2, 2-собен, комплет реновиран…